Purificatoare de apă pentru birou.

Vă scăpăm de grijile aprovizionării cu apă, personalul va fi mai fericit iar productivitatea muncii va crește.
Purificatoarele de apă pentru birou folosesc 4 stagii de purificare, astfel economisiți bani, timp și scăpați de griji.

Purificatoare de apa pentru birou

Purificator apă 1643

începând de la 23 euro/lună

 • 3 setări de temperatură a apei
 • Funcție Touch
 • 4 stagii de purificare

Purificatorul de apă cu sistem de filtrare 1643 se racordează direct la rețeaua de apă potabilă, oferindu-vă în permanență o apă proaspătă și de cea mai bună calitate.

Prin intermediul cartușelor filtrante ale dozatorului se realizează atât o filtrare chimică dar și biologică a apei, eliminându-se toți compușii nocivi și redând astfel gustul, mirosul și aspectul natural al apei.

Purificatorul de apă 1643 este ideal pentru birouri, hoteluri sau alte locații cu mulți utilizatori, datorită rezervorului mare de stocare a apei reci (5 litri) și se distinge prin designul modern, și tehnologie constructivă de ultimă generație.

Operarea acestuia se realizează prin simpla atingere a simbolurilor aflate pe panoul de comandă (touch button).

Calitatea excelentă a filtrării apei este dată de bateria de patru filtre poziționată foarte accesibil în interiorul aparatului. Înlocuirea acestora este ușor de făcut, realizându-se printr-o simplă răsucire a filtrelor (Quick Change System).

Purificator apă 1645

începând de la 29 euro/lună

 • 3 setări de temperatură a apei
 • Funcție Touch
 • 4 stagii de purificare

Purificatorul de apă cu sistem de filtrare 1645 se racordează direct la rețeaua de apă potabilă, oferindu-vă în permanență o apă proaspătă și de cea mai bună calitate.

Prin intermediul cartușelor filtrante ale dozatorului se realizează atât o filtrare chimică cât și biologică a apei, eliminându-se toți compușii nocivi și redând astfel gustul, mirosul și aspectul natural al apei.

Operarea acestuia se realizeaza prin simpla atingere a simbolurilor aflate pe panoul de comanda (touch display) iluminat LED.

Calitatea excelentă a filtrării apei este dată de cele două filtre poziționate în interiorul aparatului. Primul filtru PP & Carbon block realizează o filtrare mecanică și chimică a apei înlăturând impuritățile și substanțele chimice (clorul) și are o durată aproximativă de viață de 6-12 luni, iar  cel de-al doilea filtru UF Membrane este o membrană de înaltă precizie, cu dimensiunea porilor de numai 0.01 microni, care asigură o protecție biologică, nepermițând bacteriilor sau virusurilor să penetreze membrana și are o durată aproximativă de viață de 18 luni.

Pentru a asigura o și mai mare protecție aparatul este prevăzut și cu o lampă UV, prin care apa trece doar în momentul în care aceasta este livrată.

Dozatorul este prevăzut deasemenea și cu un sezor ECO, care are rolul de a economisi energia electrică și care oprește automat sistemele de răcire/încălzire a apei pe timpul nopții, repornindu-le automat atunci când lumina revine, precum și cu un senzor care ne avertizează când este necesar să înlocuim filtrele.

Beneficii și avantaje considerabile

 • 3 setări de temperatură a apei: apă caldă, apă ambientală și apă rece
 • Funcție touch : operarea se face prin simpla atingere a panoului touch screen, astfel evitați contactul paharului cu clapeta aparatului (protecție anti-Covid), ca în cazul aparatelor mai vechi.
 • Calitatea excelentă a filtrării apei prin 4 stagii de purificare:
 • Filtrul 1 – Sediment PP - Realizează filtrarea grosieră a apei de la rețea și oprind noroi, nisip, impurități, rugină și suspensie de fier etc.
 • Filtrul 2 – Precarbon C1 - Absoarbe mirosurile neplăcute, elimină clorul rezidual și substanțele organice din apa de la retea.
 • Filtrul 3 – UF Membrane - Este o membrană de înaltă precizie, cu dimensiunea porilor de numai 0.01 microni, care asigură o protecție biologică, nepermițând bacteriilor sau virusurilor să penetreze membrana.
 • Filtrul 4 – Postcarbon C2 - Absoarbe macromoleculele și substanțele organice din apă. Redă gustul și mirosul plăcut al acesteia.