Calitate și inovație
permanentă.

Suntem o companie cu o vastă experiență pe piața din România, care oferă servicii premium pe care te poți baza, în domeniul espressoarelor de cafea cu aplicație pentru birou.

Oferim partenerilor noștri soluții și servicii concentrate pe calitate și conduse prin inovație permanentă.

Misiunea noastră la CofeXpert este de a aduce luxul unei cafele preparate cu măiestrie dintr-o cafenea în biroul vostru prin aparate de cafea cu aplicație dedicată pentru dispozitivele mobile.

Avem convingerea că pe măsură ce oferi mai mult, primești mai mult, de acceea încercăm să ne autodepășim constant.

Ne pasă de oameni și facem tot ce ne stă în putință pentru a le îmbunătăți calitatea vieții.

Construim relații de lungă durată.

În perioada de activitate în industrie am acumulat experiență notabilă și expertiză în industria cafelei și a aparatelor de cafea automate cu aplicație mobilă pentru birou. Relațiile îndelungate cu clienții noștri sunt o mărturie a dedicației noastre în oferirea unor servicii superioare.

Credem în construirea unor relații cu clienții noștri, nu poți construi o relație între om și mașină; relațiile există doar între persoane. Recunoaștem faptul că fiecare companie este unică și specială, la fel ca și oamenii. De aceea ne concentrăm pe livrarea de soluții și servicii, după cum au arătat ultimii 6 ani.

Doar o companie care are cei mai buni experți în domeniu poate oferi soluții inovatoare și de calitate.

Abonament cafea si espressor pentru birou

Dorim să ne autodepășim constant

Căutăm să oferim garanția de răspuns “în aceeași zi” la cererile clienților. Această garanție vă asigură de aprovizionarea promptă și constantă în maximum 24 ore, păstrând astfel angajații dumneavoastră fericiți și productivi.

Întotdeauna am făcut mai mult decât era necesar, ne-am concentrat pe calitatea impecabilă a produselor noastre, având cea mai largă gamă de mărci de produse din industrie.